Actualitat

Obres de millora Plana Assessoria

Els comuniquem que per tal d’oferir un millor servei i adaptació de l’Assessoria a les noves necessitats, durant el mes de MARÇ realitzarem obres de reforma, que s’iniciaran al dia 2 de març fins a la seva finalització, que està prevista durant la primera quinzena del mes aproximadament.

Durant aquest període, per tal de poder donar servei, traslladarem l’atenció al primer pis que es trova situat sobre la mateixa oficina de Plana Assessoria, al qual s’hi accedeix pel portal d’entrada que queda al costat de la porta principal de l’ Assessoria. La direcció és la mateixa Carretera de Sant Fruitós, nº 32, 1r pis 1ª.

Per tal de facilitar una millor atenció, degut a la reduïda dimensió de l’espai provisional, els agraïrem que en la mesura que sigui possible, ens truquin per tal de poder convenir la cita, i així poder ser atesos de forma més eficient.

Disculpeu les molèsties que us poguem ocasionar.

Tornar a les notícies